20. jubilejni svečani večer LK Vogrsko

datum: 01.10.2016

 

 Prvega oktobra zvečer smo na dvorcu Vogsko praznovali jubilej - 20. obletnico ustanovitve kluba. CHND 10Prireditve se je udeležilo več kot 90 članov in prijateljev našega kluba. Častna gosta sta bila prvi  guverner distrikta 129 Janez Bohoričin aktualni guverner Gregor Pajić.

Večer je minil v prijetnem vzdušju. Prvi predsednik Aleš Bucik je obnovilzačeteke delovanja kluba. Da klub dela dobro, je znak tudi to,  da je vCHND 9 klubu  po 20. letih še vedno polovica ustanovnih članov.  Ob tej priliki je lanski guverner Branko Dolenc   podelil  ustanovnim članom zahvalo predsednika LCI in spominsko značko. Janez Bohorič  in aktualni guverner sta poudarila, da ju veseli, da sta prišlana našo slovesnost v klub kjer so lionistična načela živa tudi po 20. letih,  v klub kjer je  povsod čutiti pozitivno energijo in pripravljenost za pomoč pomoči potrebnim .  Lanski predsednikJanko Štimnikar je podelil nagrade najbolj prizadevnim članom v mandatu 20

15-2016 - Mojki Murenc, Tanji Jasnič Baša in Radovanu Pušnerju. Priznanja guvernerja za delo v kllubu so prejeli: Aleš Bucik, Dragan Valenčič in Alesander Čerče. Janko  Štimnikar,  je prejel priznanje guvernerja za odlično vodenje kluba v preteklem mandatu. V okviru BESEDA PRVEGA GUVERNERJA DISTRIKTA 129  JANEZA BOHORIČA<br />
VESEL SEM, DA SEM TU  V KLUBU KJER JE PRIJETNO IN SE DELA DOBRO.prireditve so bili sprejeti in podali svečano zaobljubo trije novi člani: Dani Pečečnik, Kristjan Rijavec in Miran Rustja.  Po svečanem uradnem prevzemuCHND 8 funkcije predsednika kluba je novi predsednik 2016/2017 Tonček Remec podelil še priznanja najbolj aktivnim in zaslužnim prijateljem našega kluba. Priznanji staprejela Ingrid Kašca Bucik  in Boris Lozej. Ingrid  je prejela s strani predsednika oz. kluba priznanje z medaljo za posebne zasluge na področju humanitarne dejavnosti in za 20. letno organizacijo svečanih večerov. Boris Lozej pa priznanje za aktivno sodelovanje na dobrodelnih prireditvah našega kluba V kulturnem programu so sodelovali študentje glazbene akademije, ki smo jim v času študija namenili štipendijo : Neža Podbršček  - oboa, Veronika Brecelj  - violina in Aljaž Kalin - klarinet.. Prireditev je odlično vodila Ingrid Kašca Bucik, ki je bila v tej vlogi tudi že ob prvi obletnici  delovanja kluba  !!!!  Ob zaključku prireditve je prišla na vrsto še torta, ki so jo člani Leo kluba Vogrsko podarili seniorjem ob njihovem jubileju. 

Zbrani denar na prireditvi je namenjem boterstvu učencem  OŠ Renče In Šempeter ter za pehrambene pakete pomoči potrebnim.

 

 

 

Seznam dogodkov