"Svečani večer - za Projekt Trenta"

datum: 06.10.2018

 22. svečanega večera na dvorcu Vogrsko dne 6.10.2018 se je udeležilo 79 povabljenih gostov in članov lions in leo kluba.

Obletnice se je udeležila tudi viceguvernerka Nadja Pahor Bizjak in conski predsednik – naš član Radovan Pušnar.

Večeru so prisostvovali predstavniki LK Nova Gorica, LK Dobrovo in LK Soča Kobarid.

V uradnem delu programa so se zvrstili govori lanske predsednice kluba Tanje Baša Jasnič, ki je podala poročilo za preteklo lionistično leto in viceguvernerke Nadje Pahor Bizjak.

Lanska predsednica je podelila priznanja Dušanu Bolčini in Kristjanu Rijavcu, viceguvernerka Draganu Valenčiču, značko za 15 let članstva pa Mojki Murenc in Alešu Hrastu.

Prisego je podala nova članica Vanja Hvala, med levčke sta bila sprejeta dva nova člana Blaž Winkler in Matevž Koren.

Lanska predsednica in novi predsednik Darij Novak sta izvršila slovesno primopredajo predsednikovanja kluba, predsednik je nagovorill prisotne.

Lanska predsednica Leo kluba Ana Stergulc je podala poročilo in predsednikovanje predala Neji Vičič, ki je prav tako nagovorila prisotne.

Kulturni program je oblikovala trikratna svetovna prvakinja v orjentalskih plesih Nika Mlakar. 

Člani/ce leo kluba so predstavili Projekt Trenta (otroški kamp v Trenti za otroke iz socialno šibkih družin), ki so ga v sodelovanju z Zvezo prijateljev maladine za Goriško  izvedli v juliju mesecu 2018 in se ga je udeležeilo 20 otrok.

Sledila je slavnostna včerja z plesom med katerim so levčki iztržili še nekaj sredstev z tehtanjem kolesa sira in predhodnim fotografiranjem kar bo namenjeno za Projekt Trenta 2019. Člani lions kluba smo del iztržka svečanega večera v višini 1.000,00 Eur namenili leo klubu za izvedbo Projekta Trenta 2019.

Zapisal:

Dragan Valenčič 

Seznam dogodkov